بازهم"آیا می دانید"های مفید  

Posted by: mehran

آیا می‌دانید؟
  •  قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است.( زیر دندان خود حس کرده اید)
  •  ماده ی اولیه کالباس و سوسیس از سویاست که سودا زا و مضر است و موجب کم حافظگی می شود، بنابر شواهد عینی، زایدات گوشت وگوشت های غیرقابل استفاده، برای ساخت سوسیس کالباس استفاده می شود.
  •  در ماکارونی 20% گلوتن صنعتی استفاده می شود که سرطانزاست و در بسیاری کارخانه‌ها،نان خشک کپک زده به‌جای آرد در ماکارونی استفاده می‌شود که این ماکارونی یبوست زاست.
  •  سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد، در کنفرانس‌های علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود.
  •  در نان باگت برای متخلخل شدن، از پودرهای بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شود که در گمرک‌ها، با علامت مرگ وارد می شود.
  •  نان های مصرفی، به‌دلیل فاقد سبوس بودن، از مهم‌ترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامین‌های(ب) می باشند، محرومند و نان باگت بدترین نانهاست.
  •  ساندیس‌ها, نوشابه ها, بیسکویت‌ها, کیک‌ها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است، ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد.
  •  رنگ‌های افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیک‌ها, آدامس‌ها و ... همه سرطان زا هستند.
  •  ماده مخدری به‌نام(کولا) در(پپسی کولا, کوکا کولاو ...) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافئین و کارامل از این دست هستند.
  •  گوشت مرغ وماهی های پرورشی با هورمونهایی هستند که عوارض متعددی به بار می آورند
  •  سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانس‌ها و رنگ‌ها هستند که همگی بسیار مضرند.
  •  قیمت روغن‌های مایعی مثل آفتابگردان، اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.
  •  بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه‌های نفت است، درست شده است که کلسترول خون را افزوده و موجب چربی خون و... می شود که کشنده است.
  •  جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده می‌شود و خیار گلخانه ای به‌دلیل ندیدن نورخورشید، سرطان زا و خطرناک است.
  •  موز به‌جای هوای گرم جنوب، در گلخانه های شهرهای مختلف از جمله شهرهای شمالی، آن هم توسط کاربیت در ظرف چند روز به طور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض است و موز یبوست زاست.
  •  در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانس‌ها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد.
  •  کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها، فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست.
  •  نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلول‌های کبدی، بی‌قراری و نامنظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود.
  • گاز CO2 موجود در نوشابه، سبب پوکی استخوان می شود.فسفرواسید فسفریک آن، رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان می شود. یک عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربت‌های کارخانه‌های مشابه ((سن ایچ)) کمتر از نوشابه نیست.
  • مواد قندی موجود در نوشابه ها، موجب پوسیدگی دندان‌ها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).
  •  سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده(سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند.
  • سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.
  •  (پفک) براساس تحقیقات علمی انجام شده در کشورانگلستان، موجب عقیمی و ناباروری در کودکان می گردد.
  • (پفک) حاوی تارترازین( ماده قرمزونارنجی رنگ) سبب اختلالات رفتاری و اضطراب و پرخاشگری وعصبیت دراطفال می شود.
  • پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد. چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک زدن هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود.آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد.
  • برنج پرمصرف‌ترین اقلام سفره امروزایرانیان، سودازاست و موجب غلظت خون می شود. برنج یبوست زاست که یبوست مادر همه بیماریهاست . برنج موجب انسداد عروقی سنگ صفرا و سنگ کلیه می شود. خوردن برنج موجب تیرگی پوست می گردد.
  • چای سیاه موجب کم خونی, آریتمی قلبی, اختلالات گوارشی, چروکیدگی پوست و ریزش مو می شود.
  • شکر سفید برای کبد مضراست و موجب به هم خوردن متابولیسم سلول‌های کبدی و مواد رنگبرمی‌گردد. قند و شکر هم مضر می باشد.
  • قند و شکر، تفاله ی باقیمانده چغندر قند و نیشکر است که مواد ارزشمندآن گرفته شده، به دامها داده می شود.
  • به مرغ‌ها آنتی بیوتیک های متنوع و متعددی خورانده می شود که درصد بروز و شیوع عفونت‌های میکروبی مصرف کنندگان را بالا می برد. مرغ‌های ماشینی براساس تحقیقات فرانسوی ها، به‌دلیل محرومیت از نور آفتاب بسیار مضرند.
  • اسیدهای چرب ترانس در چیپس پس از حرارت مکرر سرطان زا می شود.
  • ظروف استیل، سرب در داخل غذا مینماید که سرطان زاست. ظروف تفلون به دلیل تخریب لایه های تفلون سرطان زاست.
  • ظروف آلومینیوم موجب کم خونی, آلزایمر, ضعف اعصاب و لرزش دست می شوند و ظروف لعاب دار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاست. ظروف زودپز, تندپز, مایکروویو و دستگاه‌های داغ کننده برقی همگی مضرند.


 * بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست. بهترین نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابهسکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست. بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد که سفارش ائمه معصوم و رایج در کشورمان بوده است آیا اگر وزارت بهداشت, صدا و سیما و ... نتوانند از زیر تسلط سرمایه داران, کارخانه داران, صاحبان شرکتها, تراستها, کارتل های داخلی وخارجی, بیرون بیایند, ما تکلیفی برای تندرستی نداریم !!!
ارسالی:محسن

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Mohandes :: Cloob :: Oyax :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

0 نظرات

ارسال یک نظر